Training Effectief Netwerken

'Over hoe belangrijk het is effectieve relaties te bouwen'

 


 

In het kort 

Doorlooptijd: 2 weken, 2 dagen van 10 tot 16 uur
Prijs: € 345,00

Opleidingsniveau: HBO+

Data: op aanvraag

Studiebelasting: 2 à 3 uur per week
Locatie: Bink36, Binckhorstlaan 36 in Den Haag
Groepsgrootte: 8 tot 12 deelnemers
Inclusief: studiemateriaal, 2 lunches
Competenties: Netwerken, Ambitie, Initiatief, Samenwerken, Zelfontwikkeling

 

Voor wie?

- Als je dingen sneller gedaan wilt krijgen.
- Als je niet meer alles alleen wilt doen.
- Als je wilt dat nieuwe informatie en kennis 'als vanzelf' je kant opkomt.
- Als je met meer zelfvertrouwen wilt netwerken.
- Als je als ZP'er je bestaande opdrachtgevers wilt behouden en nieuwe opdrachtgevers wilt verwerven door duurzame relaties te bouwen.
 


Resultaat

In de workshop Netwerken leert u hoe u nieuwe mensen kunt benaderen om uw netwerk uit te breiden. U krijgt inzicht in de waarde, de kracht en de hiaten, van uw huidige netwerk. U krijgt opdrachten die ervoor zorgen dat u binnen 30 dagen profijt heeft van uw (nieuwe) netwerk. U krijgt inzicht in hoe netwerken voor u een plezierige en nuttige activiteit wordt.

 
Inhoud  

De workshop beantwoord de volgende vragen over:


Zelfkennis

Wat zijn voor u belemmerende en helpende gedachten bij het netwerken? Wat zijn mijn sterke kanten, wat is mijn motivatie en hoe maak ik dat duidelijk aan anderen? Hoe stel ik me op wanneer ik nieuwe mensen wil leren kennen? Hoe profileer ik me binnen mijn organisatie?


Effectief Netwerken
Wat zijn de kenmerken van een goed netwerk? Wat is het verschil tussen een koud en een warm netwerk? Hoe zet ik mijn netwerk op en/of hoe breid ik mijn netwerk uit? Hoe voer ik netwerkgesprek? Wat zijn de voordelen voor mij en mijn werkgever als ik netwerk? Hoe direct kan ik om hulp of informatie vragen? Hoe kan ik mijn netwerk effectiever maken? Is het wel integer om hard te netwerken?

 

Opbouw en Duur

De workshop is zo opgebouwd dat u gelijk aan de slag gaat met netwerken. Twee weken voor aanvang ontvang u de eerste opdrachten via email. U kunt vooraf een persoonlijke vraag of knelpunt over netwerken insturen: daar gaan we dan in de workshop op in. De workshop bestaat uit 2 dagen van 10 tot 16 uur met een tussentijd van 2 weken. Tussen de 2 dagen krijgt u opnieuw opdrachten. De workshop sluit af met een actieplan wat u in 30 dagen na de workshop uitvoert.

 

Kosten  

De workshop kost € 345,00, inclusief werkmateriaal, twee lunches en locatiekosten. U ontvangt een factuur direct na aanmelding. Deze dient voldaan te zijn voor aanvang van de workshop.

 
Trainer 

De workshop staat onder leiding van Christel Langejan van De Loopbaanstudio uit Den Haag.

 

Aanmelden

 

Stuur een email

 

Deze workshop kan ook in-company gegeven worden.
 

 

Dit zeggen de deelnemers over de training Netwerken:


'De training Netwerken was interessant, Christel, vooral nu ik ben gaan beseffen hoeveel mensen je kunt bereiken met de e-mails die je naar bekenden stuurt. Leuk om mee te maken dat we aan het eind van de training onderling gingen netwerken. Bedankt voor je enthousiaste uitleg'.

 

'Deze training kan je leven zou kunnen veranderen in positieve zin'.


'Het is een erg inspirerende en doelgerichte training is met directe terugkoppeling naar praktijk en met veel enthousiasme en vol inspiratie gegeven.