Christel heeft in Vlaardingen met de loopbaantrainingen veel medewerkers geholpen zichzelf weer te ontmoeten, de eigen kwaliteit te herontdekken en daarmee te leren spelen en werken in hun loopbaan. Op haar nieuwe website de loopbaanstudio staat een treffend citaat: "I have to change to stay the same". Christel heeft veel medewerkers geholpen in de verandering zichzelf te blijven en dat voelde voor velen als thuiskomen na een lange reis. Maar waar de weg de beste herberg is, blijft de reis gelukkig voortduren. Kwaliteiten: Uitstekende resultaten, Persoonlijk, Creatief.

 

Jan Brinkman, gemeentesecretaris gemeente Zuidplas, voormalig gemeentesecretaris gemeente Vlaardingen. Werkte met Christel als Loopbaanadviseur/treiner van 1997 tot 2000.
 

Matchpoint KNAW werkt reeds jaren intensief samen met Christel Langejan, zowel op het gebied van trainingen als individuele loopbaanbegeleiding. Christel heeft oorspronkelijke ideeën zowel voor training als voor begeleiding en weet dit niet alleen als idee naar voren te brengen maar ook concreet vorm te geven in een voor een bepaalde situatie goed werkbare vorm. Zij stelt zich hierbij flexibel en coöperatief op, houdt heel goed rekening met wensen van ons als organisatie en de communicatie met haar verloopt uitstekend. Naast de inzet van haar grote kennis en ervaring op het gebied van ontwikkelen en uitvoeren van trainingen en allerlei vormen van loopbaanbegeleiding is het heel prettig samenwerken met haar, de lijnen zijn kort en concreet.

 

Henry Duindam, manager Matchpoint KNAW
 


 

Christel heeft het vermogen je net even anders naar de werkelijkheid te laten kijken. En als je er vervolgens anders naar kijkt, is het gewoon leuk om de meest rudimentaire dingen te DOEN. Christel geeft je loopbaan vorm en inhoud.

Geraldine Metselaar

 

 

Vanaf het eerste gesprek had ik een gevoel gekregen dat ik op de juiste plek was gekomen.  Mijn baan zoektocht was vrij lang met veel onverwachte ontwikkelingen. Christel heeft altijd morele steun aan mij gegeven. Als eindresultaat heeft Christel mij aan een prachtige baan geholpen. Christel is als loopbaanadviseur zeer professioneel en uit mijn ervaring kan ik zeggen goed in het begeleiden van mensen. 
Mike Danilouchkine